Effektiva hudvårdsprodukter

Oavsett om det är dag eller nattkräm, ögonkräm, ansiktsrengöring eller hudvårdskit du är ute efter så vill du ha produkter som passar för just dig. Det gäller att hitta produkter som passar både din hud och din plånbok. Att hitta rätt produkter i hudvårdsdjungeln kan vara svårt men inte omöjligt. Vi guidar dig rätt.

Framtagen i Sverige

Jabushe hudvårdsprodukter är effektiva hudvårdsprodukter framtagna och producerade i Sverige. Hudvårdsserien innehåller produkter som arbetar verksamt med återfuktning samt den aktiva hudvården som fokuserar på åldersrelaterade tecken på din hud som pigmentförändringar, fina linjer och rynkor. Det är oftast så vi vill ha det men det har inte alltid varit så. För några år sedan fanns det en koreansk hudvårdstrend som uppmuntrade oss att avancera till mängder med produkter. Som tur var har vi återgått till att tänka mer sansat men trender kommer och går.

Vilka ingredienser bör du leta efter?

Visst finns det riktigt dyra ingredienser som du enbart hittar i flaggskeppskrämerna, liksom unika ämnen som är framtagna just för en specifik kräm av ett fristående varumärke, men många av de nya teknologierna når de billigare segmenten redan efter några säsonger. Både niacinamid (en form av Vitamin B3 som arbetar på fina linjer och förstorade porer) och retinol (ett A-vitamin som boostar kollagenet och elastinet i huden) är multitaskande, bevisligen effektiva och går att hitta i budgetprodukter i tillräckligt stora mängder för att vara effektiva.

Hudvårdstrender

Trenden går mot ett färre antal steg i hudvårdsrutinen, så kallad skinimalism. Samtidigt har kraven vi ställer på våra produkter, liksom kunskapen vi besitter, ökat enormt, vilket så klart inspirerar skönhetsföretagen till än mer förfinade, och allra helst multifunktionella, produkter inom makeupsegmentet. Här talar vi inte längre om en basprodukt som skryter med en liten dos fuktgivande hyaluronsyra, utan om riktig high tech-hudvård med makeupegenskaper, eller vice versa om man så vill.

Lycka till i jakten på effektiva hudvårdsprodukter!