Lidl Ekerö: Öppettider, Erbjudanden och Reklamblad

Lidl Ekerö är en populär matbutik som har generösa öppettider för att passa alla kunder.

Dag Öppettider
Måndag 08:00 – 21:00
Tisdag 08:00 – 21:00
Onsdag 08:00 – 21:00
Torsdag 08:00 – 21:00
Fredag 08:00 – 21:00
Lördag 08:00 – 19:00
Söndag 10:00 – 18:00

Erbjudanden

Lidl Ekerös erbjudanden gör det möjligt för kunder att handla sina favoritprodukter till bra priser. Varje vecka har de nya specialpriser på en mängd olika varor.

  • Veckans Erbjudande:Varje vecka presenteras ett nytt erbjudande som är tillgängligt för en begränsad tid. Missa inte chansen att fynda!
  • Stammiskuponger:Som Lidl Ekerös stammis får du tillgång till exklusiva kuponger och rabatter. Anmäl dig till deras stammisprogram för att ta del av dessa förmåner.

Reklamblad

Lidl Ekerö ger ut regelbundna reklamblad som innehåller deras aktuella erbjudanden och kampanjer.

“Ta en titt på Lidl Ekerös reklamblad för att få en överblick över veckans bästa erbjudanden. Du hittar allt från färskvaror till hushållsartiklar och mycket mer.”

Håll dig uppdaterad med Lidl Ekerööppettider,erbjudandenochreklambladför att inte missa de bästa priserna och fynden!

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är öppettiderna för Lidl Ekerö?

Öppettiderna för Lidl Ekerö kan variera, men normalt sett har de öppet från morgon till kväll. Kontrollera de specifika öppettiderna för butiken på Lidls officiella webbplats.

Vad erbjuder Lidl Ekerö för erbjudanden?

Lidl Ekerö erbjuder regelbundet olika erbjudanden, inklusive specialpriser på livsmedelsprodukter, hushållsartiklar och mer. Håll utkik efter deras reklamblad eller besök deras hemsida för att ta reda på aktuella erbjudanden.

Hur kan jag hitta reklambladet för Lidl Ekerö?

Du kan hitta reklambladet för Lidl Ekerö på deras hemsida eller i fysiska butiken när du besöker den. Reklambladet innehåller information om aktuella erbjudanden och kampanjer.

Finns det andra Lidl-butiker runt Ekerö?

Ja, det finns flera Lidl-butiker i närheten av Ekerö. Du kan använda Lidls butikssökning på deras hemsida för att hitta den närmaste butiken. På så sätt kan du enkelt hitta fler Lidl-butiker i närheten av Ekerö.

Vilka sorters varor kan jag hitta på Lidl Ekerö?

På Lidl Ekerö kan du hitta ett brett sortiment av varor, inklusive färskvaror, livsmedelsprodukter, drycker, hushållsartiklar och mycket mer. Det är en välsorterad butik som kan tillfredsställa de flesta av dina dagliga behov.

Finns det tillräckligt med parkeringsplatser vid Lidl Ekerö?

Ja, Lidl Ekerö har vanligtvis gott om parkeringsplatser för kunderna. Du behöver inte oroa dig för att hitta parkering när du besöker butiken.

Kan jag använda mitt Lidl Plus-kort på Lidl Ekerö?

Ja, du kan använda ditt Lidl Plus-kort för att dra nytta av exklusiva erbjudanden och rabatter på Lidl Ekerö. Se till att ha ditt Lidl Plus-kort redo vid kassan för att dra fördel av de extra förmånerna.

Kan jag returnera eller byta varor på Lidl Ekerö?

Ja, du kan returnera eller byta varor på Lidl Ekerö om de inte uppfyller dina förväntningar eller om du har fått fel vara. Ta med kvittot och varorna i sin oskadda originalförpackning till butiken för att genomföra en retur eller byte.

Vilka betalningsmetoder accepteras på Lidl Ekerö?

Lidl Ekerö accepterar vanligtvis kontanter och betalkort som VISA och Mastercard. Kontrollera med personalen om de accepterar betalmetoder som Swish eller andra elektroniska betalningsalternativ.

Har Lidl Ekerö en hemleveransservice?

Tyvärr har Lidl Ekerö för tillfället ingen hemleveransservice. Du kan dock alltid besöka butiken personligen för att handla dina favoritvaror.

Artiklen Lidl Ekerö: Öppettider, Erbjudanden och Reklamblad har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 30 anmeldelser